Wettelijke kennisgeving

(retour- en postadres zijn verschillend!)

PV Commerce GmbH

P3 1-3
68161 Mannheim
Duitsland


E-mail: hello@paul-valentine.com

B2B Vragen: b2b@paul-valentine.com

Registration Office: Amtsgericht Mannheim HRB 747951
VAT ID.: DE299899180

 

Managing Director:

Christian Sailer


Responsible for the internet presentation:


Christian Sailer


PV Commerce GmbH neemt je bestellingen aan op basis van onze algemene voorwaarden. Op het moment van je bestelling zijn de bestaande voorwaarden van toepassing. Wij erkennen geen voorwaarden die afwijken van deze regels, tenzij deze schriftelijk worden bevestigd.


Beperking van de aansprakelijkheid:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van onze inhoud. Als dienstverleners zijn wij volgens de algemene wetgeving onder Artikel 7 lid 1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze websites. In overeenstemming met Artikel 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverleners echter niet verantwoordelijk voor de controle van overgedragen of opgeslagen informatie of voor onderzoeksomstandigheden, die wijzen op een illegale activiteit. De verplichting voor het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie blijft, in overeenstemming met wettelijke voorschriften, onaangetast. Echter, elke aansprakelijkheid in dit verband ontstaat pas vanaf het moment dat er kennis wordt genomen van de specifieke schending van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van de overeenkomstige schending van de wet, dan zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.


Onze website bevat links naar externe websites van derden, op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van derden. De relevante provider of exploitant van de pagina's blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat de link werd aangemaakt, gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Er kon geen illegale inhoud worden geïdentificeerd op het moment dat de link werd aangemaakt. Het is echter niet redelijk om te verwachten, dat de inhoud van de gelinkte pagina's permanent wordt geïnspecteerd zonder specifieke aanwijzingen van een overtreding van de wet. We zullen relevante links onmiddellijk verwijderen, zodra we op de hoogte zijn van schendingen van de wet.


Auteurswet

De inhoud en werken op deze websites zijn opgesteld door de exploitanten van de websites en zijn onderworpen aan de Duitse auteurswet. De reproductie, aanpassing, distributie of elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Kopieën en downloads mogen alleen privé en op een niet-commerciële manier worden gebruikt. Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de uitgever en/of exploitant van deze website is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder zal de inhoud van derden als zodanig worden aangegeven. Is er desondanks toch sprake van schending van het auteursrecht, verzoeken we je vriendelijk om ons een hint te geven. Zodra we een wettelijke schending vaststellen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.


Laatste update: Juli 2023